Vargens far startet kvelden på krimfestival

Forfatter Gunnar Staalesen innledet på kveldens krimfestival.||Gunnar Staalesen og Simen Ingemundsen i samtale.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

FESTIVAL:

Varg Veum-fimene husker mange, og det er også svært mange som vet hvem Gunnar Staalesen er, nemlig han som har skrevet bøkene som senere har blitt en rekke kriminalfilmer med utgangspunkt i Bergen og hvor Trond Espen Seim spilte hovedrollen.,

I kveld var Staalesen på plass på Randaberg, i bibliotekets kjeller i sentrum. Der var også andre samlet, brukbart med publikum i den vesle salen - og det var god stemning.

Staalesen innledet det hele i kveld, før han og arrangøren satte seg ned i godstolene. Staalesen og Simen Ingemundsen hadde nemlig en del å prate om, under lampene som skinte ned på dem.

– Det var kjekt å bli invitert til denne festivalen på Randaberg, og det er min aller første gang her i kommunen, så det var på høy tid, sa Staalesen.

 Gunnar Staalesen og Simen Ingemundsen i samtale.

Ingemundsen og Staalesen snakket om mye, men naturligvis dreide mye seg innom Varg Veum. Det var en hyggelig og god samtale de hadde.

– Varg Veum har jeg fulgt i alle år, og Veum har jo fått Riverton-prisen, til og med æresprisen «Den Gylne Revolver» i 2012.

«Den gylne revolver» deles årlig ut av Rivertonklubben til det beste arbeid innen norsk kriminallitteratur.

Utover kvelden fortsetter festivalen i det som i dag nesten var en fullsatt kjeller på biblioteket.

Publisert: