Billetter revet bort på under minuttet

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR: 

Den 28. april kom nyheten om at John Grant kommer til Tungenes fyr. Da billettene ble sluppet ganske nylig, ble de revet bort på under minuttet. Torgeir Nes og Eirik Gurandsrud som inviterte artisten til bygda i 2020, opplevde samme pågang da, men pandemien ødela den gang.,

Så de var ganske spent på om interessen var like stor i år, noe som den uten tvil var.

Nes og Gurandsrud holder i disse dager på å sikre seg artister til høsten, men sier at ingen er i nærheten av den størrelsen som John Grant.

— Det var nok mange som prøvde, men ikke fikk billett. Den ble jo utsolgt på under minuttet, så det var nok mange "blodfans" som satt klare i det vi slapp billettene, sier en godt fornøyd Nes.

Totalt ble det solgt 160 billetter til de to planlagte konsertene, og arrangørene har ingen planer om å sette opp flere konserter. I stede anbefaler Nes og Gurandsrud folk til å sikre seg billetter til Grant sin konsert på Oslo Scene den 2. juni, hvor det enda er ledige billetter.

— Det var utrolig gøy at billettene ble utsolgt på så kort tid, og veldig kjekt at en så anerkjent artist velger å legge turen innom vår intime scene på fyret, avslutter Nes.

Før John Grant entrer scenen den 31. mai og 1. juni, er Bård Halsne klar til sin utsatte lanseringsfest av plata "Salige vemodige" den 12. mai.