VINTERUKEN:

Bent Bergesen og Jone Skjæveland ved Sport 1 gleder seg til en uke full av underholdning og ismoro. Siden Randaberg ikke er en typisk vintersportkommune, håper de som ambassadører først og fremst at barna får en fin og kjekk opplevelse.,

— Viktigst for oss er at barna får mest glede av uken, sier Bent Bergesen.

Svein Sørnes har tidligere uttalt at han har fikset en bod med utlån av skøyter, men at det kan by på problemer hvis hele bygda skal låne. Derfor har Bent Bergesen & Co garantert seg, ved å alliere seg med noen som har lager med skøyter.

— Det er jo ikke bare skøyter som trengs, luer, hansker, hjelm og varme klær er også kjøpt inn for vinteruken. Alt for å sikre en god og behagelig opplevelse gjennom uka.

Nå gleder han seg til isen fryser, lørdag  og ikke minst når alt braker løs. Han forteller at butikken får inn mer skøyter til uken og er glad for å kunne støtte opp om opplegget i bygda.

— Jone har slipemaskinen klar, så han skal slipe til den store gullmedaljen. Alt er lagt til rette for en fin uke fra vår side.

Men å prøve seg på isen har han ikke noe planer om.

— Jeg likte å gå, men ble aldri vant til det. Da må jeg i så fall ha banen for meg selv, avslutter Bent Bergesen med et smil.