KULTUR:

I fjor vant Josefine (9) og Oskar (10) fra Kristiansand den tyvende Melodi Grand Prix Junior. Med sin sang «Smitter deg med glede» har popduoen tatt Norge med storm med strofer som «Æ digger dæ, digger du mæ? Digger du at æ digger dæ, hæ?» og «Vi digger dæ, digger du oss? Digger du at vi digger dæ, hæ?». Nå kommer duoen til Randaberg for å smitte publikum med glede under barnas dag i vinteruken.,

https://open.spotify.com/track/5VfJII2ZW2b5JqVDMNx934?si=DmGQPityShyQ5UUObq2Ekw&context=spotify%3Asearch%3Asmitter

Det er Gunvald Gundersen som har sørget for at sangduoen fra det blide Sørlandet kommer til bygda onsdag 2. februar. Vi i Randaberg24 har tatt en prat med Josefine og Oskar om de gleder seg til å opptre på scenen i Randaberg under vinteruken.

— Vi gleder oss kjempe mye og håper at både de voksne og barna synger med når vi opptrer under vinteruken, sier begge i kor.

De forteller om opplevelsen av å vinne MGP Junior, og tiden etter. For det er en svært aktiv duo som blant annet har vært å se i Allsang på grensen på TV2 og nylig i Kvelden før kvelden på NRK1. De trives i hverandres selskap, og har skrevet noen vers og refreng som de håper kan bli til nye låter i fremtiden

— Det var utrolig gøy å vinne Melodi Grand Prix Junior. Det hadde vi aldri trodd, ett godt minne å ha med seg i framtiden.

https://open.spotify.com/track/7Eu9G98YbssspoxGifjtlZ?si=SyQY6NcESGieEO4SNM4A4A

Under vinteruken lover de å fremføre "Smitter deg med glede" og "Ekkokammer". De har alt begynt å forberede seg og har framtidsplanene i orden.

— Vi drømmen om å være med på voksen Melodi Grand Prix, avslutter begge i kor.