Blant årets julehefter er det mye tegneseriesnadder å se fram til

En liten bildekollage av noe du kan vente deg anmeldt i denne artikkelen.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

JUL: Årlig gis det ut flere titalls julehefter, som er til stor glede for store og små fram imot jul.

Randaberg24 pleier å plukke ut et utvalg av de årlige juleheftene, som undertegnede mener er snadder for tegneserieglade til julekosen.

Sitte foran en peis, og lese et julehefte, ja da senker roen seg hos meg.

I år, som det pleier å være årlig, er de flest juleheftene fra Disney. Det er Donald Duck i bøtter og spann.

I tillegg er det gledelig med nye bidragsytere, som Trygve Skaug sitt julehefte. Det er heller ikke feil med Kråkevik sine «Juleroser», og julefruene Lindell & Ragde.

TERNINGKAST 5: Helnorsk historie om Mikke, Langbein og Donald. Temmelig spennende fra Andeby, kan ikke bli bedre enn dette, og ispedd Knut Nærum humor er krimhistorien fra Andeby et knakende godt julehefte.

TERNINGKAST 6: Årets beste Donald Duck & Co julehefte, juleklassikere av sjeldent god kvalitet. Dette er årets mest finslige julehefte.

TERNINGKAST 3: Har lest bedre fra Carl Barks, kanskje det er på tide å kutte dette ut.

TERNINGKAST 4: Denne er ny, velkommen Fant, hund og jul, ganske sjarmerende, men samtidig i det tynneste laget.

TERNINGKAST 6: «Juleroser» er som alltid en magisk og fortryllende opplevelse. Nydelige bilder, og fabelaktige historier som bringer julen ut til de eldste leserne, bra med lesestoff til dem som liker Kråkevik sin årlige tradisjon.

TERNINGKAST 2: Ingen god Ole Brumm fortelling dessverre, koselig med jul og sånt, men langt før den innfrir.

TERNINGKAST 4: Jeg elsker å fordype meg i Disney til jul, derfor var dette skuffende. Mange ulike historier, men best er den om Løvenes konge.

TERNINGKAST 5: Tom og Jerry er virkelig en slager, og de fortsetter å krangle, av alle julehefter lest om denne grø-hvite katten og den brun-hvite musen, er dette det beste. Mye fjas til julekosen.

TERNINGKAST 6: Det beste Billy-juleheftet lest noensinne, alltid like morsomt å lese om denne sløve Billy.

TERNINGKAST 6: Årets skjønneste julehefte, igjen viser disse to venninnene at de kan mer enn krim og roman. De fanger også julen på en ypperlig måte, ispedd en solid dose humor.

TERNINGKAST 1: Trenger vi virkelig dette hefte, føler universet til Aukrust er melket nok, samtidig som disse to karakterene fra Flåklypa har sin sjarm. Men overhode ingen historie som gir meg noe.

TERNINGKAST 6: Trygve Skaug sitt julehefte gir deg som leser frysninger, dette hefte er noe for de eldre leserne, som liker Skaug måte å formidle ting på.

TERNINGKAST 5: Nostalgi til jul er ikke feil, et knippe Donald Duck historier fra 80-tallet som du garantert vil finne glede i. Strekene var bedre før i tiden, det var mye mer kvalitet på historiene den gang også.

TERNINGKAST 6: Nervepirrende for de små fra Elvestad, ingen jul uten en tur innom Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes univers. Skulle bare ønske det var mer triviale fakta i heftet.

Publisert: