Mathias Storm Henriksen sendte Bjerkreim i føringen et kvarter før sidebytte, men Bjørnar Tollaksen Nilsen sørget for balanse i Randaberg 2-regnskapet da han satte inn 1-1 noen minutter før hvilen. Ingen av lagene klarte å finne nettmaskene flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 1-1.

Tok alle poengene

Bjerkreim tok ledelsen igjen ved Henrik Lædre åtte minutter før slutt, og Stian Skjæveland scoret 3-1-målet åtte minutter senere. Like etterpå ble kampen avblåst. Sluttresultatet ble 1-3.

Henrik Lædre (Bjerkreim) og Sofus Køningsberg (Randaberg 2) fikk begge gult kort.

Kjempet seg opp til andreplass

Randaberg 2 har ikke tatt poeng på sine tre første kamper.

Etter torsdagens kamp er Randaberg 2 på tolvteplass på tabellen med null poeng, mens Bjerkreim er nummer to med ni poeng.

Adrian Hima var dommer i oppgjøret.

I neste runde skal Randaberg 2 møte Austrått, mens Bjerkreim møter Vardeneset 2.