Det henger stort sett alltid oppslag om kommende arrangementer på Coop Mega. |

INFO:

Skal du arrangere et arrangement, eller har du bestemt deg for å avlyse?,

Vi ønsker oss tips om ditt arrangement, om det arrangeres som planlagt eller om det blir avlyst som følge av koronaviruset.

,Du sender en mail til

tips@randaberg24.no

så skal vi få ut din informasjon til våre lesere.

AVLYSTE ARRANGEMENTER:

Det er allerede avlyst en rekke arrangementer rundt i kommunen. På kommunen sine nettsider står det om noen av dem.

I Randaberg kommune er flere lokale arrangementer allerede blitt avlyst.

* Randaberg kommune har selv avlyst to arrangementer for ansatte i kommunen, IA-dagen 1. april og ansattdagen 15. april. Og i Varen Randaberg kulturscene er Barnebruktmarkedet, lørdag 14. mars, og Det store korslaget, søndag 22. mars, avlyst.

- De to arrangementene i Varen er utsatt på ubestemt tid. Andre arrangementer er per nå ikke berørt. Vi gjør oppmerksom på at dette kan endre seg på kort varsel. Hvis et arrangement skulle bli avlyst eller flyttet, tar vi kontakt med alle som blir berørt, skriver Varen Randaberg kulturscene på sin Facebook-side.

* Randaberg Hagelag har avlyst 2 planlagte møter i mars, 12. mars med Maria Berg Hestad, og 24. mars med Claus Dalby. Kjøpte billetter vil bli refundert.  Møtene forsøkes satt opp på et senere tidspunkt

* Randaberg menighet har foreløpig avlyst pensjonisttreffet i kirkestua 15.mars, og Syng med oss og lapskauslunsj i kirkestua mandag 16.mars.

* Det neste arrangementet er om musikk - det er også avlyst.

Randaberg Håndballklubb

har i dag bestemt seg for å avlyse all aktivitet inntil videre. Det betyr at det verken blir treninger eller kamper. Damelaget skulle ha spilt kamp i kveld, men også den er avlyst.,

*** Fra Gunnar Hiim, leder av Randaberg AP kom denne:

– Etter at det har kommet nye og strengere restriksjoner på avholdelse av møter så velger jeg å sende ut mail til alle medlemmer om at medlemsmøtet i Randaberg Arbeiderparti, som skulle være førstkommende tirsdag 17. mars, avlyses grunnet corona situasjonen. Vi ligger helt opp under grensen til å måtte søke om tillatelse om å avholde møtet. Da velger jeg heller å avlyse for å være føre var.