INNBRUDD: Dan Gundersen bor på Goakvednane, og opplevde nylig innbrudd. I Facebook-gruppa «Oppslagstavle for Randaberg» advarte han i dag naboene sine og gjorde dem oppmerksom på hendelsen. For det er nemlig ikke første gang Gundersen opplever tyveri og innbrudd, men det var hendelsen nylig så fikk han til å reagere.

— Jeg satt her for noen dager siden, skulle se på TV, da en vilt fremmed lusker seg inn i hagen min. Jeg fulgte nøye med og da han nærmer seg utestua mi orket jeg ikke lenger å se. Jeg åpnet terrassedøren og gikk ut for å høre hva vedkommende drev med. Jeg hadde ringt politiet og lagt mobilen i lommen. Personen skrev og gaulet, tryglet om at jeg ikke skulle ringe politiet, og var tydelig ruset på et eller annet. I redsel falt vedkommende i trappene og skadet seg. Jeg prøver å være hyggelig, og omsider kom politiet, forteller Dan Gundersen.

Det var her på terrassen at dramaet mellom Gundersen og tyven utspilte seg. Foto: Simen Ingemundsen

Det er nemlig ikke første gang samme person begår lovbrudd. Dan Gundersen forteller nemlig om en hendelse da personen stakk av merk både elektrifisert hekksaks og verktøy.

— Jeg har bodd her i noen år nå, har aldri låst dørene, føler meg så naiv. Nå er det slutt på det, synes det er fryktelig kjipt å måtte være på vakt til alle døgnets tider. Det er ikke et slikt nabolag jeg ønsker å bo i, der vi må være redd. Dette har tatt mye av nattesøvnen min i det siste og håper jeg slipper flere slike hendelser.

Gundersen forteller at innbrudd og tyveri ikke er det eneste han har opplevd. I hagen hans har det blitt funnet blant annet sprøytespisser. Nå ønsker han at noen tar grep og gjør noe.

— Er det slik vi skal ha det i bygda vår. Det går små barn rundt her, hva om noe skjer med dem, avslutter Gundersen.