— Ta godt imot konfirmantene når de kommer på døren

Ungdoms og trosopplæringsprest Alain Fassotte har gjort klart 77 bøsser til konfirmantene.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

INNSAMLING:

I dag, tirsdag 5. april går 40.000 konfirmanter over hele landet rundt med bøsser. Det er siste dag av Kirkens Nødhjelp sin årlige fasteaksjonen, som er den 75 i rekken.,

Mellom 18.30 og 21.00 kan det hende du får konfirmanter fra Grødem menighet og Randaberg menighet på døren. Totalt er det over 100 konfirmanter i begge menighetene, fordelt på nærmere 50 ruter.

— Ta godt imot konfirmantene når de kommer på døren. Det er en stor terskel for konfirmantene å gå fra dør til dør å samle inn penger. Så smil og gi hvis du har mulighet, sier ungdoms og trosopplæringsprest Alain Fassotte.

Årets aksjon har fått tittel «Håp i en dråpe vann», der de innsamlede pengene går til rent vann, mat, tepper og hygieneartikler til Ukrainske flyktninger og til rent vann i Malawi.

— Det er 3 år siden sist vi hadde en slik fysisk innsamling, og som en motivasjon til konfirmantene har vi gjemt flere gullbilletten rundt omkring på rutene. Med billettene kan konfirmantene vinne alt fra 1 kilo smågodt til kinobilletter, avslutter Fassotte.