Kommunen inviterer til folkemøte for å bygge et mer aldersvennlig samfunn

Samarbeid mellom ulike sektorer skal gi et smartere og mer aldersvennlige samfunn i Randaberg. Nå inviterer eldrerådet, brukerrådet for velferdsteknologi og fagtjenestene i kommunen til en helaften om «Framtiden er nå! Er du klar?»

Sentrale personer fra administrasjonen i forbindelse med folkemøtet, Elisabeth Sortland Sande og Elisabeth Moe (foran).
  • Redaksjonen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

MØTE: Folkemøtet arrangeres i Varen kulturscene tirsdag 18. oktober fra kl. 17 til 21.

— Denne helaftenen i Varen skal handle om hvordan den enkelte kan planlegge og rigge seg for alderdommen, hvordan du kan sikre deg et meningsfullt liv og en god alderdom, sier Elisabeth Sortland Sande, kommunalsjef for Helse og velferd.

Det er kommunens nettside som omtaler arrangementet. Videre heter det:

Innholdet i folkemøtet bygger på en kvalitetsreform for eldre, Leve hele livet, fra 2018 som konsentrerer seg omkring fem ulike tema: Et aldersvennlig samfunn, aktivitet og fellesskap, mat og måltider, helsehjelp og sammenheng i tjenester.

Folkemøtet setter søkelys på temaet et aldersvennlig samfunn.

— Målet er at alle eldre skal få bedre hjelp og støtte til å mestre livet, og kan leve gode og selvstendige liv. Leve hele livet handler om de grunnleggende tingene som oftest svikter i tilbudet til eldre: mat, aktivitet og fellesskap, helsehjelp og sammenheng i tjenestene, sier Elisabeth Sortland Sande.

Les mer om arrangementet her.

Publisert: