NAVN: Det er Stavanger Aftenblad som i formiddag meldte dette.

- Vår alles kjære John Åreskjold ble tatt fra oss altfor tidlig. Du hadde mye å stri med, og hadde dine daglige kamper. Men du ga aldri opp, for du hadde så mye mer å utrette i denne verden. Dessverre fikk du ikke den hjelpen du trengte, selv etter flere forsøk på å få hjelp.

Åreskjold etterlater seg fire barn.

- Vi er alle enige om at dette er en tragisk hendelse, som ingen kunne se komme. Dine barn, familie og venner vil aldri glemme deg. Det var alltid du som stilte opp for alle andre. Vi vil alltid være stolte av deg, du vil aldri bli glemt, sier familien videre.

Familien vil drive videre

Åreskjold var daglig leder og eier av Dekkbutikken AS på Randabergveien - og for mange bedre kjent som «dekkmannen».

For kort tid siden kjøpte Åreskjold også en eiendom i Randaberg.

- Det gode humøret og den positive innstillingen hadde du alltid med deg på jobb, og tok godt vare på alle dine kunder, ansatte og kollegaer, sier Mitchell Jensen.

Det opplyses samtidig at Dekkbutikken vil drives videre av familien.

- Vi ber om respekt og forståelse for at det kommer til å være lengre ventetid enn normalt nå når vi går inn i høysesongen. Det er nye mennesker som må læres opp, og det er flere ting vi må finne ut av. Vi er forberedt på å møte noen «humper» og utfordringer på veien, men håper at kunder, bekjente og venner kan gi oss tid til å sørge, samtidig som vi prøver å drive bedriften til John videre i hans ånd.

I tillegg til Dekkbutikken AS på Randaberg, eide Åreskjold halvparten av Dekkbutikken Ålgård AS og Rogaland Lomousin AS.