Mye nytt og noe gammelt, summa summarum en fest av en plate

Du blir garantert TØFL frelst av å lytte til dette albummet.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

ALBUMANMELDELSE: Det hender i ny og ne at vi i Randaberg24 anmelder ny musikk, og da skal det være lokalt.

Denne gang slår undertegnede til med å anmelde TØFL sitt nye album «Eg fins, WTF!?».

Summa summarum er låtene i TØFL sitt debutalbum en fest å lytte til. At TØFL begynne med låten «Eg blei født uden at någen sporte meg», som er splitter ny, og holder annenhver ny og gammel låt på plata er smart, da mister ikke lytterne interessen for musikken deres. Dette er popmusikk som gjør deg lykkelig, et album som både får deg til å danse til «sounden» og fulle av sangtekster som er lette å synge til.

Om denne ikke blir nominert til noe Spellemannspris, «så blir eg øvegidde».

Popgruppa fra distriktet har en måte å synge på som får deg til å trekke på smilet, og som får deg til å tenke. De synger om uvesentlige ting, det vi tar forgitt, på den måten får gruppa det til å virke som store ting. Det er umulig å ikke bli glad når frontartisten gauler og kviskrer seg gjennom sangene.

TØFL er poppens svar på Tønnes, der hvor Tønnes synger «Sånn koga eg», så synge TØFL «Ny TV». Det jeg vil fram til med denne sammenligningen, er at ting du ikke tenker så mye på i hverdagen, blir ganske så store og meningsfulle i TØFL sine låter, som for eksempel det vi tar forgitt; at vi finnes.

Mine topp 3 favorittlåter på TØFL sitt debutalbum er.

1. Fake d

2. Siste episode

3. Eg fins, WTF!?

Gjør deg klar til å bli TØFL frelste, for dette er et album så fortjene terningkast fem, ferdig snakka.

Publisert: