HYGGE: Livsgledeuken går mot slutten, og i ettermiddag var det champagnelunsj med musikkquiz attåt på Landsbypubben.

Det var Svein Sørnes som hadde plukket ut låtene; alt fra svensk pop fra Svein-Ingvars og norske klassikere fra The Mods, til udødelig klassikere fra Jim Reeves og Bobby Bare. Det var akkurat passelig musikk for de eldre som hadde møtt opp.

Før Sørnes dro igang musikkquizen tok Randaberg24 seg en prat med arrangør Elsa Vistnes, som kunne melde om inntil 500 besøkende gjennom festivaluken, som dog er besøksrekord.

— Det har vært en utrolig fin uke, og vi arrangører merker at vi har truffet perfekt i år, forteller Elsa Vistnes, som ikke glemmer kveldshyggen de hadde på Randabergfjellet.

— Grilling, allsang, trekkspillmusikk og blå himmel. Det var helt fantastisk å se utover fjorden i lag med folk som en kjenner. Da kjente i hvert fall jeg på livsglede, legger hun til.

Vistnes nevner også aftenen i bibliotekskjelleren med mannskoret Hyttetu fra Kvitsøy, samt gamle bygdevideoer ifra Randaberg. Det var ikke et eneste ledig sete i kjelleren til biblioteket den kvelden.

— Både filmklipp fra før i tiden og kvelden på Randabergfjellet var nytt for i år, noe vi garantert kommer til å gjenta neste år.

Komiteen er allerede i gang med å planlegge neste års livsgledeuke, da får de anledning til å velge fra øverste hylle. Elsa Vistnes ønsker neste år at Thomas Tvedt tar turen innom og synger, i tillegg ønsker hun seg sårt å gjøre noe mer for de eldre på Vardheim. Det siste tror hun er mer eller mindre umulig, dette på grunn av pasientenes ve og vel.

— Noe jeg aldri kommer til å glemme var torsdagen i kirken, da sang koret «Amazing», ja det var amazing, avslutter Vistnes, som gleder seg til å bidra under gudstjenesten i Randaberg kirken i morgen.