Hun er kommunens nye folkehelsekoordinator

Tirsdag 1. august startet Bente Monica Reilstad (53) i sin nye rolle som folkehelsekoordinator i Randaberg kommune.

Bente Monica Reilstad  er kommunens folkehelsekoordinator.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOLKEHELSE: Det skriver kommunen på sin nettside.

Den n​​​​​ytilsatte folkehelsekoordinatoren er klar til å styrke folkehelsearbeidet i Randaberg kommune. Med en bakgrunn som fagkoordinator for barn og unge siden 2014, tar hun med seg verdifull erfaring inn i den nye stillingen.

Hun tar over jobben etter Anne Grødem, som gikk av med pensjon like før sommerferien.

— Jeg gleder meg til å ta fatt på alt det spennende som ligger i stillingen som folkehelsekoordinator. Mye av det jeg har jobbet med tidligere som fagkoordinator i Oppvekst er relevant for godt folkehelsearbeid. Disse erfaringene tar jeg med meg inn i jobben, forteller Bente Monica Reilstad entusiastisk.

Videre forteller hun:

— Nå får jeg bruke de første dagene til å sette meg inn i arbeidet denne nye stillingen innebærer. Dette blir spennende. Jeg får fortsette det gode arbeidet som Anne Grødem har startet. I Randaberg kommune er vi opptatt av å prioritere forebygging og folkehelse for å skape best mulig livskvalitet for befolkningen vår, sier Reilstad.

I tillegg til sin 70 prosent stilling som folkehelsekoordinator, vil Bente Monica Reilstad jobbe 30 prosent i Randaberg familieteam i Oppvekst fram til årsskiftet.

Publisert: