FRIVILLIGHET: Nå er det like før ungdomsrom på Frivillighetens hus åpner, et tilbud som er en del av flere tiltak/prosjekter under «Krafttak for ungdommen!».

En prosjektgruppe har i den siste tiden arbeidet sammen med ungdommen i Randaberg. Det har blitt diskutert hvilke tilbud ungdommen gjerne kunne tenke seg i tillegg til alle de andre fritidstilbudene/aktivitetene som allerede finnes i Randaberg.

Kommunen er på jakt etter frivillige. Foto: Arkivbilde, Simen Ingemundsen

Et resultatet av dette arbeidet er «Loftet», som opprinnelig skulle ha åpnet i dag 1. februar, men som nå er endret til onsdag 8. februar. Loftet er et rom på Frivillighetens hus, som skal være et sted hvor ungdommene kan «henge» og holde på med ulike aktiviteter. — Loftet er i utgangspunktet et sted for alle, men vi håper særlig at de ungdommene som ikke er med på andre aktiviteter eller idrettslag kan finne sin plass der, sier Morten Kvanvik Rønne, daglig leder ved Frivillighetens hus.

Kommunen trenger flere frivillige som kan være med og legge tilrette for ungdommene. Kanskje du ønsker å være med en ettemiddag på Loftet? Gå natteravn, eller har en annen idé om hva du kan hjelpe med.