RÅD: – Vi trenger fortsatt din hjelp for å finne de rette kandidatene. Men nå haster det! Valget skjer torsdag 5. oktober, og vi må ha forslag til kandidater senest tirsdag 3. oktober, melder kommunen på nett.

Det er altså flere utvalg/råd som trenger flere folk til å være med. Dette gjelder blant annet Eldrerådet.

Dag Raustein har de siste fire årene vært medlem der. Han oppfordrer spesielt pårørende til eldre å melde seg som medlemmer.

— Eldrepolitikk blir stadig viktigere, ikke bare for de eldre selv, men også for pårørende. Dette ser vi gjennom medieoppslag og økt interesse for temaet. Hvis du er pårørende til eldre eller kjenner noen som gjerne vil delta med sine meninger på dette viktige området, oppfordrer vi deg til å melde din interesse til Randaberg kommune, sier Dag Raustein til nettsiden.

Eldrerådet skal involveres i alle saker som angår eldre. Loven krever at tre av fem medlemmer skal være over 60 år, men to kan være under 60.

77-åringen skal de neste fire årene være en del av Senterpartiets gruppe på seks medlemmer i kommunestyret.

Via denne linken kan du sende inn dine forslag til navn på aktuelle kandidater til Ungdomsrådet, Eldrerådet og Råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Til slutt sier kommunen: – Vær rask, da valget skjer den 5. oktober, og interesse for å bli medlem bør meldes senest noen dager før.