VÅRMARKEN: På torget ble det i formiddag satt opp boder i anledning kommende helg, da er det nemlig vårmarken i Randaberg.

Jan Birger Kirkeli var i full sving med å rigge klart til 27. april. Han synes det er koselig med vårmarken, og at det er flott å kunne få presentert alt av lokalmat og bli kjent med alle de lokale lag og foreningene på en og samme dag.

– Før jeg skal på vårmarken, har jeg planer om å sykle 12 til 15 mil, forteller Kirkeli.

Du så sikker denne høye kranen på torget i dag. Foto: Simen Ingemundsen

Han er takknemlig for at Svein Sørnes ringer når det trengs hjelp, og hjelper med glede Sørnes med bodene, som står trygt plassert på kommunelageret når det ikke er tilstelninger på torget.

– Må jo avlaste Svein litt i denne travle tiden, han har nok med planleggingen av kongepar besøket, avslutter Kirkeli, som planlegger å handle både spekepølse og eplejuice under årets vårmarken.

Han hygger seg på både vår- og høstmarken, han mener begge har markedene har hver sin sjarm.

Totalt var det ni boder som ble plassert ut på torget i formiddag, hvor samtlige er leid ut til helgen. I bodene skal; Sand mote & interiør, Nina systue, Små Øyeblikk, E-Tech, Merete Husmo, Randaberg Lions, H2 Rør, Randaberg Misjonsforsamling og Rogaland Elektro ha stand.