TV-AKSJONEN: Det er i ettermiddag det blir besøk rundt i Randaberg av frivillige som har meldt seg for å være med på TV-aksjonen dette året.

På Randaberg er det allerede før bøssebærerne går ut samlet inn en god del penger. Først ute var Grødem skole som med sin aksjonsuke har samlet inn penger. Via Spleis viser oversikten i dag at skolens elever, foresatte, lærere og andre har bidratt med hele 136.030 kroner.

Goa skole hadde denne uka sin innsamling gjennom ulike aktiviteter. Målet for skolen var 60.000 kroner, men dette beløpet ble nådd - så Goa skole noterer seg for 66.387 kroner.

Det er flere måter man registrerer bidrag til. Via giverstafett.no kan man se hvordan det ligger an her i kommunen.

Oversikten viser at det her i kommunen foreløpig er samlet inn 196.118 kroner, per søndag morgen. Det er 74. plass foreløpig for landets kommuner og 10. plass i fylket.

De største bidragsyterne foreløpig er Grødem skole, Randaberg kommune (34.500 kroner), Harestad Bygg AS (5.000), North Well Gefro AS (5.000) og Randaberg Regnskap (5.000).

I fjor samlet man inn 822.000 kroner i Randaberg total sett, hvor 201.000 kroner kom fra bøssene man var rundt med i kommunen.

Nytt av året er at bøssebærerne skal møte opp i Frivillighetens hus i ettermiddag, men opptelling skjer i bankens lokaler noen få timer senere.

I ettermiddag er TV-aksjonen og denne gjengen er klar for å bidra. Foto: Randaberg kommune