UNDERHOLDNING: Det månedlige Landsbytreffet er svært populært blant de voksne og eldre i bygda. Like over fire var det nemlig halvfullt, og da Trygve «Viking» Lillemo gikk på scenen var det bare barkrakkene igjen som sto ledige.

Det var vel å merke ikke noen rekord, men godt over 100 hadde trosset regnbygene for å hygget seg i lag på puben denne onsdags ettermiddagen.

– Vi kan ikke forhindre at vi blir gamle, men vi kan ha det gøy på veien, åpnet Bernt Egel Goa kvelden, til stor applaus.

Trygve «Viking» Lillemo trives med det han gjør. Foto: Simen Ingemundsen
Hele puben var full av eldre og voksne. Foto: Simen Ingemundsen

Folkehelsekoordinator Bente Monica Reilstad fra kommunen hadde også tatt turen for å oppleve kvelden i lag med publikum, men også for å sjekke ut tilbudet som månedlig fyller opp puben.

Trygve «Viking» Lillemo har ikke vært bedre enn det han var i dag. Det er ikke første gang han opptrer for de eldre og voksne på Landsbypuben, han er en gjenganger på arrangementet. Gjennom litt over en halvtime sang Lillemo slager etter slager.

Med 40.000 følgere på sosiale medier gleder han daglig folk fra alle verdenshjørner med sitt sangtalent. De eldre og voksne på puben koste seg gjennom en hitparade på nær ti sanger, alt ifra udødelige slagere fra Elvis Presley og Pat Boone, til svenske danselåter fra Vikingane og Sven-Ingvars.

Med andre ord nok et vellykket arrangement fullført av komiteen til Landsbytreffet.