HALLOWEEN: Det har vært mange ute i kveld for å kose seg med halloween. Nyvollsvingen var populært og folk stimet til allerede fra åpningen klokken 17.

Ei av de første inn i teltet var Anja. Inn og ganske raskt ute.

– Fysssssj, for en opplevelse og dette er faktisk noe av det grusomste jeg har vært med på. Jeg har vært i spøkelsheshus på tivoli, men dette var mye, mye verre. Jeg klarte neste ikke å puste på sluttet for jeg ble skremt, skikkelig skremt og skal ALDRI inn et slikt sted igjen, sa hun før hun la til at dette er for barn og unger - ikke for voksen.

Anja var inne i spøkelsesteltet, men trivdes overhode ikke. – Det verste jeg har vært med på, sa hun med en klump og tre i halsen. Foto: Per Thime

– Jeg synes det var kjempekjekt jeg og tar mer enn gjerne en tur til innom spøkelsesteltet, sa Kjetil på 8 år. Sammen med vanner hadde han med seg en bøtte som han skulle bruke senere.

– Vi skal samle snop vi hos dem vi ringer på hos i kveld. Det er nesten som lørdag dette vet, så vi skal spise snop til kveldsmat, humret han mens han ringte på første og beste dør i nabolaget til spøkelseshuset.

Klokken 20.30 og før det stengte man teltet i Nyvollsvingen. Da oppsummerer Robert Håland.

– Dette var veldig bra, jeg tror alle koste seg av både små og store. Opptellingen viser at det var i underkant av 700 barn og unge i teltet, samme antall som i fjor. Det er vi veldig godt fornøyd med på et par timer med skumle greier.

Robert Håland er godt fornøyd med Halloween i Nyvollsvingen. Håland er forresten inne i denne kledelige drakten. Foto: Per Thime
Sjokoladekalender var populært etter besøket i spøkelsesteltet. Foto: Per Thime

Vi har også bedt Randaberg24 sine lesere om å bidra med både film og bilder.

Janne Sæterskar Magnussen har bidratt med en finfin video.

Janne Sæterskar Magnussen bidro med video. Foto: Skjermdump