HOTELL: - Vi har nå underskrevet videreføring av leiekontrakten på bygget, og er veldig glade for det, sier Elisabeth Lied, hotellsjef ved Ventilene Viste Strandhotell.

I fem år har Kirkens Bymisjon drevet hotellet på Viste. Ikke bare som hotell, men også mye annet. Nå er ny avtale om fem nye år skrevet under, noe som betyr mye.

– Det er viktig for oss å ha lange leieavtaler for å skape ro rundt de tilbudene vi har, som med arbeidstrening og helge- og ferietilbud til sårbare og utsatte barn og unge.

Lied forteller om fem fine, men til dels svært tøffe år med korona og nå høyere priser både på mat, strøm og drivstoff, men men at gjengen på Viste er ved godt mot.

– Det første halvåret har vært veldig bra og med mye pågang. Vi håper det fortsetter slik. På søndagsbuffeen i går var det endelig stor pågang igjen. Det er deilig når du kjenner pulsen slår raskt og svetten renner, samtidig som gjestene er fornøyde og det er mange smil å se.

Hun forteller også at man den siste tiden har vært gjennom en oppussing hvor man har fått på plass nytt kjøkkengulv, nye lys med mer. I tillegg skal man ha andre ting på plass.

– Vi lyser snart ut flere stillinger, både for å få markedsført bedre, og ha flere til å arbeide praktisk på hotellet.