MAT: – Det er selvfølgelig flott å være med på en slik liste etter bare så kort tid, men det setter vi virkelig pris på, sier Rosario Tavano ved Casa Meruzzi, den italienske restauranten i Randaberg sentrum.

Det er på Tripadvisor man finner en fin oversikt, den som viser at den nye restauranten i sentrum er på 4. plass i gruppen som går under «Restauranter med sent åpent i Stavanger/området).

TripAdvisor har flere hundre millioner brukere over hele verden, som hver eneste dag vurderer restauranter, hoteller, reiser og opplevelser.

I denne anledning er det selvsagt restaurant det dreier seg om. Det finnes foreløpig sju hyggelige anmeldelser til Casa Meruzzi, av den hyggelige sorten. Både foran og bak på listen er det mange mer kjente restauranter.

– Vi har fått 4,5 av 5 bobler fra våre gjester etter så kort tid. Her hos oss kommer det kunder som spiser og koser seg fra mange steder. Stavanger, Randaberg, Sandnes, Egersund og fra Sirdal har vi også hatt gjester. Etter det vi hører kommer de fordi mange har skrytt av både mat og en fin stemning her inne.

Rosario Tavano gir av seg selv, også når det kommer tilsang på den lokale italienske restauranten Foto: Per Thime

Stemningen er det også delvis Rosario som tar seg av, i form av sang.

– Jeg har alltid likt å synge, og allerede fra skolen i yngre dager i Italia holdt vi på. Andrea Bocelli er en av mine favoritter som sanger. Jo, vi har jo live-musikk her noen ganger og skal også ha det fire ganger i april. Da blir det nok noe av Bocelli som jeg fremfører på min måte.

Han forteller om to gode måneder innledningsvis på året - og han har også bestillinger fremover.

– Det er spennende å drive her i Randaberg. Vi får gode tilbakemelding på maten vi serverer - og jeg kan også melde at vi allerede nå har en del reservasjoner fra større selskapet inn i 2025, så det er flott, og da er det heller ikke noe minus at vi rangerer godt på Tripadvisor, sier han til slutt.

Foto: Per Thime