To t-shirts auksjonert bort for 21.000 kroner

Glenn Lyse er populær, sammen med Stavangerkameratene. Sjekk hvorfor innenfor.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

AUKSJON: – Er i dialog med han angående middag. Det er helt rått å høre dette.

Det sier Glenn Lyse til Randaberg24 etter at han er blitt gjort kjent med at en auksjon i Pattaya, Thailand, samlet inn over 21.000 norske kroner - for to t-shirts signert av Glenn Lyse og de andre medlemmene i Stavangerkameratene.

Den tidligere randabergbuen, nå bosatt på Finnøy, har i anledning auksjonen fått en henvendelse.

– Det er korrekt og jeg er i dialog med vedkommende, for vinneren som fikk tilslaget er etter hva jeg hører fan av Stavangerkameratene og har lyst på en middag ved anledning.

Kjetil Engvoldsen tok fram penger og kjøpte to stk t-shirts for 21.000 kroner.

– Det var en fantastisk flott auksjon som arrangeres her på Kåres Partybar i Pattaya. Inntektene går til et barnhjem som ligger utenfor byen her. Det er flere slike arrangementer på dette stedet mange, mange ganger hvert år, også denne gang var innsatsen upåklagelig, sier Tor Erik, fra Randaberg, som var på plass.

Han forteller at det kom inn mer enn 200.000 kroner på auksjonen som samlet det man kaller for «stinn brakke».

Vinneren av to t-shirts, Kjetil Engvoldsen , driver selskapet Sørlandsstigen AS i Larvik, og kanskje bruker han de to skjortene på neste jobb.

– Jeg må igjen bare få takke for penger til et godt formål. Da er det kjekt å kunne være med å bidra som dette. 21.000 kroner, kanskje det er rekord og at vi havner i Guinness rekordbok, for verdens dyreste band t-shirts?, humrer Lyse til slutt.

Det var god stemning da det var auksjon i Pattaya.
Publisert: