DUGNAD:

RIL Fotballs største turnering ble i går ettermiddag avsluttet, etter to dager med god aktivitet på flere fotbalbaner - og i kiosker.,

https://randaberg24.no/2022/05/22/fotballfesten-fortsetter-se-bilder-fra-i-dag/

Flere tusen personer var innom turneringen de to dagene. For å arrangere er man avhengig av del, som gode hjelpere.

– Dugnadsinnsatsen på en slik turnering som dette er avgjørende. På de to dagene er det rundt 300 personer som er involvert, sier turneringsleder Christian Wanvik til Randaberg24.

https://randaberg24.no/2022/05/21/se-bildene-fra-den-flotte-fotballfesten/

De rundt 300 er ikke til stede hele tiden underveis, for her snakker vi alle typer frivillige. Det skal bakes kaker som leveres, kamper som skal dømmes, vakter som skal passe på, og mye mer. Noen av parkeringsvaktene stiller fra Rotary på Randaberg.

– Vi har blant annet 80 spillere som er med som dommere i turneringen. Disse gjør alle en formidabel innsats for klubben, og er med andre ord svært viktige.  Mange leverer fra seg bakst hjemmefra, noe som treffer godt i kioskene vi har hatt på stedene turneringen arrangeres.

https://randaberg24.no/2022/05/21/video-na-er-vi-steinklar-for-turnering-gjen/

Blant de mange frivillige fant vi en av dem i kiosken utenfor arenaen. Øyvind Rygg er for veteran å regne i turneringssammenheng.

Foto: Per Thime

– Jeg har vært med i mange år og synes dette fortsatt er like kjekt. Mye hyggelige folk som handler og for oss som selger, gjelder det å ikke brenne pølsene som ligger på grillen. Jo, dette er bare kjekt de timene vi er med og det er jo bare å oppfordre andre om å bli med neste år igjen.

Med over 2.000 spillere og 229 lag på plass, så blir det også inntekter til klubben. Gode inntekter. Hvor mye RIL Fotball har i omsetning på de to dagene er ikke klart ennå, men RIL-leder Frode S. Lindboe lovpriser både turnering ikke minst alle som bidrar.

,–

Teccon Cup er et av våre mest tradisjonsrike arrangement. Store deler av klubben er involvert, og innsatsen er imponerende. Ikke minst legger komiteen med Christian Wanvik, Kariann Randeberg, Kristine Nybø Bergseteren og Monika Kolnes Goa ned en imponerende innsats.

Etter to år med avlyst turnering er RIL-lederen glad for normale forhold.

– Turneringen har utviklet seg mye de siste årene. Lagene som kommer til Randaberg, møter et strømlinjeformet opplegg der det meste er forberedt og arbeidslistene mange. Sekretariatet har kontroll på alle som bidrar. Og det er viktig, for det er flere som arrangerer turneringer. Vi er nødt til å levere, og tilbakemeldingen så langt, tyder på at det klarte vi også denne gang.