NÆRINGSLIV: Leirer, sommertilstelninger, brylluper, barneselskaper, kurs, en drøss av overnattinger etter konserter som Guns N' Roses og Judas Priest er bare noe av hva Viste strandhotell har opplevd de siste månedene. Det har vært noen travle måneder for betjeningen, og Madeleine Nordhus Strøm er strålende fornøyd med at hotellet er såpass attraktivt.

— Hotellrom har vært utsolgt over hele Stavanger, vi har måttet hjelpe andre hoteller med rom, noen har faktisk ønsket å overnatte på konferanserom, kunder har vært desperate etter et sted å bo. Det har vært fullt belegg hos oss og vi er rimelig fornøyd at tiden med å bygge opp kundemasse nå gir avkastning, sier Strøm.

Neste uke er det duket for familie- og ungdomsleir, og da går det slag i slag gjennom hele sommeren. Hotellet vil ha åpent hele sommeren, men buffeten stenger to av søndagene i juli måned.

Den store spisesalen er en av lokalene som har blitt hyppigst brukt den siste tiden. Foto: Simen Ingemundsen

Det siste månedene har vært ganske hektiske for betjeningen ved Viste strandhotell, og hotelldirektør Elisabeth Lied oppsummerer det hele slik.

«Det har vært noen tidlige morgener, mange kjøreturer med gjester fram og tilbake til Forus (på jobb eller konsert) Mange senger er båret inn og ut av rom, sengetøy bestilt i traktorlass, og så mange rom har vel ikke blitt rengjort så mange ganger i løpet av 10 dager før! I tillegg har vi hatt grillfester, dåp, konfirmasjon og selskaper! Så kniver og gafler er pusset, tepper støvsuget og duker lagt på! Veldig kjekt, og en smule travelt Heldigvis god hjelp i både arbeidsgjeng og frivillige.»