DUGNAD: Et sikkert vårtegn er de mange dugnadene utendørs, og i går stod forsamlingshuset for tur. Roar Fossdal var en av dem som fikset på fasaden til bedehuset i sentrum.

– Det er ikke mye som skal gjøres, så dette kommer til å gå fort unna, sier Fossdal, som hadde tatt på seg ansvaret med å trimme hekken ut mot Torvmyrveien.

Noe annet som ble gjort denne lørdags formiddagen var å rake bort fjorårets løv, fikse lister og rydde innendørs, samt å drikke kaffe for det sosiale.

Kjell Ove Sande tok seg av ryddearbeidet. Foto: Simen Ingemundsen

– Jeg synes det er fint å kunne bidra til fellesskapet. Mange har gjort dugnadsarbeid før min tid her på Randaberg, nå er det min tur til å gjøre min del, sier han, som har vært en del av forsamlingshuset siden han og familien hans flyttet til Randaberg for seks år siden.

Fossdal synes det er flott å få litt mosjon på morgenen, men legger ikke skjul på at dørstokkmila var lang denne lørdags morgenen.

– Det blir deilig å kjøre forbi etterpå, da får jeg sett hvor fint det har blitt. Så må vi jo fikse opp fasaden til våren, før 17. mai og før kongeparet kommer den 29. mai, avslutter Fossdal, som ikke er tittgjengt på dugnad, det spørs hvem som spør, og forsamlingshuset er noe han prioriterer mer enn noe annet.