JUL: I fjor hadde Kristine Enger en julekalender hvor ville vekster i folkemedisin og tradisjoner stod i fokus. Nærmere fire hundre personer meldte seg på julekalenderen, og Enger fikk så mange gode tilbakemeldinger at hun valgte å samle hele julekalenderen i etterkant i en egen e-bok.

I år har hun sammen med kokk og matkunstner Alekei Kudrjavtsev laget en julekalender med matmagi. En ny oppskrift hver dag blir sendt på e-post, hvor alle oppskriftene er glutenfrie og uten laktose.

— Vi håper det vil skape inspirasjon til å lage mat med planter som både smaker godt og styrker kroppen, skriver Kristine Enger i en pressemelding og forklarer.

Foto: Privat

— Magien ligger i at plantene har skjulte krefter som påvirker kroppen vår og hvordan vi har det. For at magien skal skje trenger vi å vite hvordan plantene skal tilberedes og settes sammen slik at de kan gi sin gode virkning. Kunnskapen får du i Julekalender med matmagi.

Det du trenger for å lage oppskriftene i julekalenderen kan du kjøpe, i tillegg får du gode tilhørende tips til hva du kan sanke av spiselige ville vekster i naturen. Det er helt gratis å delta på Julekalender med matmagi. Julekalenderen skal bare være til glede og nytte i dagene fram til jul.

Enger håper at akkurat du melder deg på julekalenderen med matmagi. https://sankeliv.mykajabi.com/julekalender_2022