– Du verden for en kjekk basargevinst vi fikk oppleve i Liverpool

Det å vinne i basar er fint - og kanskje enda kjekkere når det var snakk om fotballtur til England.

Geir Petter Jensen (t.v.) vant tur fra Randaberg Fotball. Det var ikke hans favorittlag - men sammen med kompis Frode Køningsberg fikk de se Liverpool knuse Manchester United hele 7–0.
  • Per Thime
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

UT PÅ TUR: De var enige om at det var en kjekk tur, selv om det ikke var Stoke, som er Petter Jensens favorittlag.

En erstatning med Liverpool mot Manchester United er nemlig en finfin erstatning å ta med seg.

Helgen er med andre ord brukt i trivelige omgivelser i Liverpool. Stokes nedsabling med 5–1 borte mot Sunderland ble det ikke, men en annen målrik kamp fikk de så absolutt med seg, sammen med flere andre - også fra Randaberg som hadde tatt turen.

Flere hadde tatt turen til Liverpool for storkamp. Rundt bordet ser vi Geir Petter Jensen, Frode Køningsberg, Harry Austbø, Bent Bergesen, Tor Magne Lode fra Orre (kollega av Frode og Geir Petter og Henning Salte. Alle var enig om at det var en finfin tur til balløya.

Sjekk noen flere bilder fra fotballturen

Liverpools Cody Gakpo feirer åpningsmålet under den engelske Premier League-fotballkampen mellom Liverpool og Manchester United på Anfield i Liverpool.

Kampen? Jo, det ble et fyrverkeri for Liverpool-fansen, for de feide erkerivalene fra Manchester fullstendig av banen.

Liverpool-angrepet fikk gjøre som de ville da laget knuste sine formsterke erkerivaler Manchester United hele 7-0 på hjemmebane i Premier League søndag.

– Selv om det ikke var våre favoritter som spilte, så må det være lov å ha en så flott opplevelse, sammen med et fullsatt Anfield. En magisk stemning, i hvert fall der Man U fansen IKKE var.

Det var tidenes største seier for Liverpool over sin argeste rival. I 1895/86-sesongen vant Liverpool 7-1 over United. Den gang het Manchester-klubben Newton Heath.

Manchester United-manager Erik ten Hag kaller eget lags prestasjon for «uprofesjonell» og «uakseptabel» etter søndagens 0-7-tap mot rivalen Liverpool.

– Det er et uakseptabelt og stort tilbakeslag. Det var uprofesjonelt, sa nederlenderen etter det ydmykende tapet.

På tribunen satt flere fra Randaberg, blant dem Frode Køningsberg og Geir Petter Jensen.

Cody Gakpo, Darwin Núñez og Mohamed Salah scoret alle to mål hver i kampen, mens Roberto Firmino sto for én nettkjenning. Gakpo kom til Liverpool fra nederlandske PSV Eindhoven i januar og har til tider slitt med å finne seg til rette i angrepet til de rødkledde. Søndag løsnet det virkelig for nederlenderen.

Mohamed Salah scora og på tribunen ble det selvsagt knipset fra kampen.

– Dette var en fantastisk fin tur, og kampen ble jo ganske hysterisk. Liverpool er en flott by, mye å se og oppleve - som en middag på Fazenda. Vi avsluttet i går på det som heter The Cavern - men vi er enige, det var en finfin gevinst i basaren til Randaberg Fotball, sier Geir Petter Jensen og Frode Køningsberg.

Fotballinteressen har heller ikke blitt mindre med turen, forteller Frode.

– Jeg holdt med Tottenham når Thorstvedt spilte der og Man U når Solskjær var der, så fikk jeg en caps av Thor Sandvik på Randaberg etter at vi kjøpte barndomshjemmet hans. Nå er det Wolves. Jeg vet at det ikke er lov å bytte lag, men heller det enn å bytte kone. Petter, som er Stoke fan koste seg som bare det, humrer han til slutt.

PS! Køningsbergs «nye» favorittlag, Wolverhampton, vant 1–0 hjemme mot hans tidligere favorittlag, Tottenham, etter mål av Adama Traoré, åtte minutter før slutt.

Publisert: