Bli med på et krafttak for ungdommen i Randaberg

Randaberg24 har skrevet opp og i mente om ungdommene den siste tiden, nå tar kommunens frivillighetssentral grep!

Det er allerede planlagt et ungdomsrom på Frivillighetens hus, spørsmålet er om det er nok?
  • Simen Ingemundsen
Publisert:

UNGDOM: Har du et brennende engasjement for ungdomsmiljøet i kommunen vår?

Bli med på et krafttak for ungdommen i Randaberg.

I disse dager settes det i gang en rekke aktiviteter i Randaberg, som skal resultere i et nytt, bredere og bedre tilbud til ungdommen i kommunen.

Frivilligsentralen i Randaberg tar en sentral koordinerende rolle i et samarbeid på tvers i bygda, mellom personer fra ulike av sektorer, miljøer og organisasjoner. Kommunen, idretten, næringslivet, menighetene, politikere, ungdommen selv og frivillige lag og foreninger er med.

— En bredt sammensatt prosjektgruppe skal komme frem til et rammeverk, som vi håper så snart som mulig kan fylles med innhold, av ungdommene selv og ikke minst av engasjerte innbyggere, sier daglig leder ved Frivilligsentralen i Randaberg, Morten Kvanvik Rønne.

Det er Bente Monica Reilstad og Morten Kvanvik Rønne som inviterer til møte.

Prosjektgruppen jobber sammen med ungdommer, for å finne ut nøyaktig hva de vil ha, hvor de vil ha det, når og hvordan.

— Vi skal skape noe for de vi ikke ser så mye til på fotballen, i korpset eller hos menighetene. Kort sagt de som ikke finner tilhørighet i de eksisterende tilbudene, og som bare vil ha et sted å være, sier Bente Monica Reilstad, fagkoordinator barn og unge i Randaberg kommune.

Avhengig av frivillige

Budskapet nå er: Ungdommene trenger deg! Du er en ressurs, og kan være med og forme fremtidens tilbud for ungdomsmiljøet i kommunen.

Dersom du er interessert i, nysgjerrig på, engasjert i, opptatt av, har hjerte for, eller er misfornøyd med ungdomstilbudet: da vil vi ha deg med!

Mandag 28. november kl. 18.00 inviteres du til et åpent møte på Frivillighetens hus!

Kanskje du vil bli natteravn? Kanskje du kunne tenke deg å være vertskap på et nytt sted for ungdom? Eller har du en annen idé? Bli med!

Alle interesserte kan melde seg i dette skjemaet som finnes på kommunens nettsider.