MUSIKK: – Det å bli oppringt en tirsdagskveld av Sigvart Dagsland, og bli spurt om jeg vil synge sammen med ham på konserten hans, fordi han har hørt meg på The Voice, det er noe av det sprøeste og vakreste jeg har opplevd i hele mitt liv, skriver Thomas Tvedt fra Randaberg på sin Facebook-side.

Det var TV2 som meldte om dette i helgen, og det var slik at Thomas satt hjemme i Oslo og fikk en telefon - for han et ukjent telefonnummer.

Siden det var ganske sent på kvelden, og et ukjent nummer, tenkte han det måtte være en telefonselger. Likevel valgte han å ta telefonen.

I andre enden av telefonen var det en mann som sang, skriver TV2.

Videre skrives det at det heller ikke var hvilken som helst sang som ble sunget av mannen i andre enden av telefonen.

Det var faktisk akkurat den samme sangen som Tvedt hadde sunget i «knockout»-runden i «The Voice». I The Voice sang Thomas sangen «Endelig heil» av Sigvart Dagsland. Samtlige av mentorene tok nemlig til tårene grunnet Tvedts fremføring.

Dagsland fikk tilsendt fremføringen til Thomas, ble imponert og lurte på om det var han selv som sang.

– Jeg syns bare det var ekstremt godt levert. Der var sangen, rett frem, uten fakter. Og for meg var det ekstra fint at det var akkurat den låta, for den er jeg veldig stolt av og glad i. Så det var utrolig fint å høre, sier Dagsland til TV2.

I helgen var det konsert - og Thomas var invitert av artisten til å være med i Sofiemyr kirke på Kolbotn.

Thomas Tvedt er videre til direktesendingene av The Voice. I helgen dang han sammen med Sigvart Dagsland. Foto: Thomas Andersen / TV 2