SOMMER: I Strandvågen var det i ettermiddag førsommerfest med grilling, hoppeslott og andre uteaktiviteter for både store og små i velforeningen. Det var Fartein Hovin Thorsen som stod for festlighetene, og det var god stemning i nabolaget.

— Jeg er nok litt impulsiv av meg, men på denne måten får vi møte naboene våre, sier Fartein Hovin Thorsen som en gang i året tenner grillen og blåser opp hoppeslottet.

Se flere bilder - bla mot høyre

Under pandemien var det 17. mai-kos, etter det har Thorsen og resten av naboene stelt i stand sankthansfest, sen- og førsommerfest. De pleier som regel å ha en samling i velforeningen årlig.

— Barn er nok flinkere til å møte hverandre, der har vi voksne noe å lære, derfor er det ganske trivelig med slike fester som dette, avslutter Thorsen.

Bjørnar Iversen er også med å hjelper, både han og Thorsen elsker å gjøre gøyale ting til nabolagets glede.

— Denne velforeningen ligger store deler av året i dvale, og da er det som oftest rundt søppelspannene vi møtes, sier Bjørnar Iversen som takker sin gode nabo Thorsen for at han fikser hoppeslott til de små, slik at foreldrene kunne få mulighet til å bli bedre kjent.

Det både lukta og smakte godt, grillmaten. Foto: Simen Ingemundsen