UT PÅ TUR: – Dette har vi gledet oss til i tre år, og det er det også mange andre som har gjort, sier Ingvar Landa.

I morges tok han imot deler av reisefølget på Grødem, før han satte kursen for flere stoppesteder for å ta med flere turister på tur.

– Jeg skal være med, klart jeg skal og dette blir tur nummer 17 til vakre Romania, sier Reidun Hullin til Randaberg24.

Sammen med blant annet venninnen Bergljot Nøkling festet de setebeltene og gjorde seg klar.

– Jeg har hørt mye om disse kjekke turene, men for min del er dette første gang jeg er med på en slik tur. Det meste virker å være på stell og jeg gleder meg virkelig, sa Bergljot før avreise.

Ingvar Landa var meget reiseklar mandag morgen, sammen med andre som satte seg på bussen. Målet er Romania som de ankommer senere denne uka. Foto: Per Thime
Svigermoren til Ingvar Landa steller med hvitløk, det er noe som ganske sikkert de besøkende får smake og høre mer om. Foto: Privat

Før reisefølget ankommer Romania skal de innom flere steder. Turen tar av fra Kristiansand i ettermiddag, før man i tur og orden skal innom Hirtshals, men stopper i kveld i Flensburg.

Siden blir det blant annet Dresden i Tyskland, Tsjekkia, Slovakia og Ungarn.

– Vi liker å ha opplevelser underveis, det er noe vi også føler gjestene våre liker. Tilbakemeldinger er viktig når vi skal på turer som dette, men jeg må si at jeg gleder med spesielt mye denne gangen - det er tre år siden forrige tur og svigermor gleder seg til å vise fram noe av det hun steller med, nemlig hvitløk, humrer Ingvar.

I videoen under kan du høre mer om turene og turene de har hatt. Ingvar har vært på mer enn 200 turer til Romania. Et eget overnattingssted venter på reisefølge, men det er også mye annet på gården.

Når det gjelder bildet under så har også den en historie. Det er Kong Charles III som blant annet er avbildet. I videoen kan du høre mer om det.

Kong Charles III av Storbritannia er med på bildet, av en grunn. Foto: Privat