NÆRINGSLIV:

Digg Donuts har til nå kun hatt åpent i helgene, men fra og med mandag 25. april gikk Kjartan Grødem inn for å utvide åpningstidene. Nå skal de ha åpent hver dag gjennom hele året.,

— I løpet av vintermånedene går det mellom 200 og 400 Donuts hver helg og i løpet av sommermånedene går det rundt 1000 Donuts hver helg. Disse tallene har fått meg til å satse mer, sier Kjartan Grødem.

Kjartan Grødem er takknemlig for at sambygdingene bruker DIGG Donut. Foto: FOTO: Simen Ingemundsen

For å avlaste de 15 ungdommene som til vanlig jobber i helgene, har Kjartan Grødem ansatt den nyutdannede bakeren Ole Sebastian.

— Da jeg bestemte meg for å holde sjappa åpen hver dag, var det å ansette en fulltidsansatt et faktum. For det blir fort ganske hektisk her hos oss.

Digg Donuts har også nylig investert i en salgsvogn. Grødem hadde vogna parkert på Utopia i fjor og solgte rundt 1000 pølser, 700 Donuts og 1200 liter med kuleis. Etter å ha hatt oppdrag på Utopia, har Kjartan Grødem fått 6 bestillinger på kort tid, nå gleder randabergbuen seg til framtiden.

— Nå skal det satses mer enn noen sinne, avslutter Grødem.