UT PÅ TUR: Denne dagen handler om å skape gode opplevelser i nærmiljøet for familier og andre som har lyst til å være med på en fin utedag.

Det er Den Norske Turistforening som hvert år arrangerer «kom deg ut-dag», to ganger, høst og vinter.

I høst var det Randabergfjellet, men når det arrangeres søndag formiddag er det lek og moro for hele familien på Vistnes, i området ved Vistneshyttå og gapahuken.

– Kle deg etter været, alle er velkommen, og mangfoldet er stort – ta med deg familien, bamsen, barn, naboen, bekjente, kom med barnevogn, sittende i rullestol, syklende eller gående. Gratis arrangement for hele familien, heter det fra Randaberg Turlag.

Området ved gapahuken og Vistneshyttå er stedet for friluft søndag formiddag. Foto: Randaberg Turlag

Den nystartede Turboklubben Randaberg vil være til stede, og byr på mye moro i og rundt Vistneshyttå.

– Det blir blant annet eventyrstund inne i Dagsturhytten kl. 12 og kl. 13.

Randaberg Turlag er et aktivt lag med mange medlemmer. Søndag formiddag stiller de trolig fulltallig, men dette er for absolutt alle, og du må ikke være medlem i turlaget.

– Vi er også på plass med bålpanne med pølser og popkorn, og leker for store og små. Natursti med flotte premier – trekning hver halvtime (første kl. 11.30, siste kl. 13.30).

PS! – Merk at parkeringsmulighetene ved Vistnestunet er svært begrenset. Vi oppfordrer på det sterkeste til å ta sykkelen til Vistnestunet, eller parkere ved Viste Strandhotell og gå den flotte turstien til Vistnes.