JUL: I morgen inviterer Grødem kirke til årets første adventskonsert, og det er Dagfin Egeland som er første ut til å skape julestemning.

Kirken på Grødem har som tradisjon å ha flere påskekonserter, sommerkonserter og adventskonserter gjennom året. Denne julen er det som nevnt Dagfin Egeland som tar turen først, før det hele avsluttes med Ingfrid Straumstøyl Råheim den 14. desember.

— Jeg gleder meg til å igjen synge i Grødem kirke, og til i morgen har jeg planlagt engelske sanger som «Mary Did You Know», norske sanger som «Romjulsdrøm» og den «Nordnorske Julesalmen» for å nevne noen, sier Dagfin Egeland til Randaberg24.

Dette er årets adventskonserter. Foto: Grødem kirke

Det er Kristian Lie Bjelland som spiller piano under begge formiddagskonsertene, og tradisjonen tro byr kirken på kaffe både før og etter at Egeland har framført sine planlagte julesanger.

— Synes det er flott å få lov til å få gjøre dette som jeg er så glad i. Få lov til å gi av det som jeg har fått selv gjennom toner og ord. Synes at alle sesonger har noe flott med seg og det er spesielt med jul og påske for meg som kristen sanger da det for meg handler om Han som kom til oss for å understreke Guds kjærlighet til oss mennesker. Jesusbarnet i krybben er min Frelser og forsoner, avslutter Egeland.