Damene er klar for siste del av sesongen

Søndag er eliteserien i gang for RIL-damene igjen.

RIL-damene er klare for del to av eliteserien. Her fra lagets kamp mot Clube Kairòs i 16-dels finalen i Europacupen før jul.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

VOLLEYBALL: Pinnekjøtt og ribbe er gjort unna, treningen godt i gang - for allerede på søndag er det start på del to av sesongen for RIL-damene på volleyball-parketten.

Randaberg er serieleder etter åtte spilte kamper og er også uten poengtap. 24 poeng står laget med, og har bare avgitt tre sett på kampene. Før helgens kamp mot TIF Viking er Randaberg fire poeng foran Koll, hvor sistnevnte lag har en kamp mer spilt enn Randaberg.

TIF Viking er på 4. plass, 12 poeng bak Randaberg, men med to kamper mindre spilt.

Det er også noe som gir forventninger til siste del av sesongen, og det er noe RIL-trener Espen Sørbø er klar over.

RIL-trener Espen Sørbø er klar for årets første seriekamp, men den niende denne sesongen.

– Jentene er gira på å fortsette seiersrekken i serien og gleder seg allerede til første seriekamp 2023. Blir viktig for oss å holde fokus på oss selv, siden vi vet det er mange lag som jakter skalpen vår.

Martine Gilje og RIL-damene er klare for kamp igjen, den første i 2023.

TIF Viking er altså første motstander i 2023. Kampen spilles i Bergen, på forhånd er Randaberg favoritter.

– TIF Viking fikk et sett mot oss sist og er et godt lag med også gode individuelle spillere. Vi har spilt bedre og bedre volleyball, men kamp program i november og desember var knalltøft for jentene hvor de fleste også var i eksamensperiode. Imponert over hvordan de taklet dette.

Randaberg har denne sesongen ikke slitt nevneverdig med skader. Det håper treneren at laget fortsetter med.

– Vi trener hardt med ball kombinert med styrketrening for å både bli enda mer fysisk, men også som skadeforebygging. Så langt i sesongen har vi holdt oss bortimot skadefri. Nå har jentene hatt nærmere to uker fri fra balltrening, samlet overskudd og er klare for kamp igjen.

Publisert: