SENTRUM: – Nå fikk vi akkurat vite fra naboer at de hadde sett to personer klokken 03.10 natt til i dag, to personer som var utenfor butikken og hamret løs på den ene døra.

Det forteller Anette Sand Schei ved Sand Mote & Interiør til Randaberg24. Det ble dermed en tidlig start på dagen for ansatte i butikken i sentrum.

Det dreier seg om et forsøk på innbrudd.

– Vi vet at politiet ble ringt og de var også på stedet og så etter mulige personer satt i forbindelse med innbruddsforsøket, men vi har ikke hørt at noen er tatt etter dette.

Døra er det brukt hard kraft mot. Det var en nabo som varslet politiet - og vedkommende så hva som skjedde og har også beskrevet personene for politiet.

– En mann og en kvinne, mannen med oransje hettegenser på seg blant annet. Nå venter vi på politiet som kommer ut for å sjekke mer rundt dette. Jeg synes det er fryktelig trist, men heldigvis kom de seg ikke inn i butikken vår.

Foto: Per Thime

På baksiden er det også forsøkt å ta seg inn, trolig ved bruk av en drill på en lås si døra, men her har de ikke kommet seg inn.

På baksiden av butikken er det også gjort forsøk på å komme seg inn. Foto: Privat