Volleydamene ble takket av kommunen: – Vi er stolt av dere!

Volleyballspillerne, styre, støtteapparat, sponsorer og andre var samlet på restaurant.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

SAMLING: De koste seg med mat og annet, og hadde en kjekk kveld, volleyballdamene som vant både serien og sluttspillet i eliteserien denne sesongen.

Randaberg kommunen ville takke for innsatsen og gjorde det da de spanderte en kjekk kveld på restaurant i kveld. Pawel Macioszczyk og de ansatte ved Drivhuset hadde disket opp og var klar.

– Klar det er vi også, til en kjekk kveld sammen med dere. Vi er imponert av dere og stolt av det dere får til. Selv har jeg fått lært meg en del volleyball på de kampene jeg har sett, sa kommunedirektør Anne Berit Berge Ims som en innledning på kvelden.

Hun la til at det sjelden å feire slike ting i Randaberg, men hun poengterte at hun er stolt - over hele klubben og det som gjøres og all innsatsen som legges ned.

Ordfører Jarle Bø holdt også en tale - hvor det kom fra at han er stolt av det laget - og klubben får til.

Det var også ordfører Jarle Bø.

– Ja, der har fått til mye, og det eneste sikre jeg som ordfører gjør er å dele ut heder til dere på nyttårsmottakelsen på Kulturscenen, for dere vinner noe hvert år og er gode ambassadører for hele kommunen.

Trener Espen Sørbø takket også, og det gikk på både spillere og medtrenere, støtteapparet, men også alle de frivillige som legger ned en stor innsats for klubben.

– Vi er kvalifisert for Champions Leauge, men det koster rundt én million per kamp, så vi skal ikke være med der. Men vi skal være med der vi var med dette året, nemlig i Challenge Cup. Der spilte vi fire kamper denne runden, kom til 16 dels finalene og var svært godt fornøyd med det.

Før seriestart skal laget til Danmark for å sparre mot det beste danske laget - og denne uka har laget hatt flere spillere på trening for å prøve seg, hvor minst to av disse skal få mulighet i stallen til elitelaget.

Men, det var ikke bare taler - de koste seg godt alle sammen, noe som selvsagt er viktig.

Publisert: