Denne 50-åringen holder seg godt - inviterer til feiring

Solbakken barnehage er en ganske sprek 50-åring.

DENNE Solbakken barnehage er ikke 50 år, men her har det vært barnehage i 50 år.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Frem til 2004 så Solbakken barnehage ut som dette. Den ble revet og fremsto ny i 2006. I neste uke er det jubileumsfest.

BURSDAG: Det er jo bare et tall, sier mange - og noen kan nok ha rett i det. Bursdager skal dog markeres og det er all mulig grunn til å feire Solbakken barnehage, for de fyller 50 år dette året.

– Dette er noe som absolutt skal markeres, for gamle Solbakken barnehage åpnet i 1973. Siden den gang har det vært mange barn i Randaberg som har hatt sine første år her, sier Lene With Sande til Randaberg24.

Lene With Sande i Solbakken barnehage ønsker deg velkommen til 50 års jubileum, 7. juni.

Se flere bilder tatt av Ove Sveinung Tennfjord

Historikken er altså etter hvert mange år, men den gamle barnehagen endte med riving i 2004, men i 2006 sto den nye Solbakken klar - den som i dag har fire avdelinger i bruk.

– Nå skal vi markere at det er et rundt tall på gang, for 50 år skal merkes. Vi ønsker å ha besøk - og gjerne fra alle dem som har i barnehagen her opp gjennom årene, og det er en del av dem.

7. juni er dagen dette skal markeres.

– Vi ønsker alle dem som skal begynne her til høsten velkommen til fest - og alle dere som har vært her i løpet av disse 50 årene. Vi har funnet frem fotoalbum som dere kan bla i, se på bilder og vi har også ansatte her som har jobbet i barnehagen i det gamle bygget.

Barnehagen legger opp til feiring hvor det selvsagt blir kaker og is, men også besøk av ordfører Jarle Bø, kommunedirektør og oppvekstsjefen.

Publisert: