ÅRSMØTE: Sesongen er ikke over, men det er årsmøtet til Randaberg HK. Rolf Tore Sande er leder i klubben, valgt for ett år.

På årsmøtet ble det også sluppet en nyhet til de fremmøtte. Randaberg HK er nemlig første klubb i Rogaland en del av «Klubbhuset» til Norges Håndballforbund.

– «Klubbhus» er i korte trekk en satsing NHF har for å bedre strukturen i klubbene. Det handler om å bedre klubbhverdagen for utøvere, tillitsvalgte, trenere og dommere. Sertifiseringen er delt inn i 3 nivå. For å sertifisere seg, må man gjennom 5 hovedkategorier som har sine underkategorier, forteller Rolf Tore Sande til Randaberg24.

De 5 hovedkategoriene er: Klubbdrift - Sport - Rekruttering - Dommer - Frivillighet/arrangement.

– Nivå 1 som nå Randaberg HK har fullført dreies mer mot å ha struktur i styrearbeid, og jobbe aktivt med rekruttering. Det er Søren Astrup som er «Klubbhus» ansvarlig, han sammen med styret har jobbet godt for å få på plass alle kriteriene.

I styret er det noe nytt, og en som takker av etter 15 år.

– Einar Schei valgte å trekke seg ut etter over 15 år i klubben. Vi takker Einar for en enorm innsats. Ett ja-menneske som stilte på alt, alltid. Hans kapasitet og smilende vesen vil bli savnet i styret. Ny person inn i styret for kommende sesong er Kristine Kringlebotten Goa. Vi gleder oss til å ha henne med i laget. Kristine kommer inn som Aktivitetsserie leder og Stian Valset som har vært i den rollen tar over for Einar som bu/dugnadsansvarlig. Resten tok gjenvalg, forteller lederen av klubben.