Skal hedre sin sønn under stafetten

I april i år mistet Marie og David sin sønn etter komplikasjoner ved kreftbehandling. Nå er de klare med Team Noah for å hedre sin kjære sønn og støtte en forening som står dem nær

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

HELSE:

— Noah rakk ikke å bli 9 år gammel før han forlot oss i vår.,

David Tunsberg Petterson og familien mistet sønnen etter behandling mot leukemi i 2021. Etter en ti måneders intens kamp på sykehuset tålte den lille kroppen ikke mer. Det har nå gått drøyt 5 måneder siden den åtte år gamle gutten gikk bort. I huset står alt stille. På en kommode er lyset tent under et bilde av gutten som gikk så altfor tidlig bort.

— Det er som å våkne til et mareritt hver dag, sier mamma Marie Gilje Petterson gråtende.

David og Marie har sammen med sine to døtre opprettet Team Noah til Stafett for livet. Til nå er nærmere 190 påmeldt teamet og flere har meldt sin interesse.

— Fantastisk at vi har så mange gode folk rundt oss, sier David.

— Venner har kommet hjem til oss med middag og arrangert dugnad i hagen. Det er rørende.

Noah var en super aktiv gutt med mye humor. Han var utrolig snill og god med en enorm omsorg for dem rundt seg.

Familien har tenkt å gå alle løypene flere ganger i løpet av uken. De har også opprettet en innsamlingsaksjon til Kreftforeningen. Til nå har de fått inn nærmere 35.000 kroner. Marie og David er opptatt av at Kreftforeningen skal få inn så mye penger som mulig for å støtte opp om forskningsarbeidet i kampen mot kreft.

— Det er fantastisk med all støtte. Kreftforeningen gjør så mye bra og vi er veldig takknemlig for alt Barnekreftforeningen gjorde for oss da Noah var syk.

Hvem som helst kan gå for Team Noah. På Huskd i sentrum kan du kjøpe klistremerker med bilde av Noah, med teksten Team Noah. Klistremerkene koster 10 kroner, men du kan velge å gi mer om du ønsker. Alt overskudd går til Kreftomsorg Rogaland. Klistremerker kan også kjøpes hjemme hos Øystein Gundersen på Grødem.

— Håper flest mulig har lyst til å være med å gå for å hedre dem vi har mistet og for dem som kjemper den tøffe kampen mot kreft.

Publisert: