REISE:

De hadde planlagt og fullt opp en rekke turer, men da nye restriksjoner kom 13. desember så de seg nødt til å avlyse. På flere av de bestilte oppdragene ramlet det inn avbestillinger. Bare for desember måned regner Ingvar og Silje Landa med å ha tapt en kvart million i omsetning og de tør ikke å tenke på røde tall som venter dem i januar.,

— Dette er bare trist, vi har ikke hatt en eneste aktivitet etter restriksjonene. Dette er det verste som kunne ha skjedd oss nå. Vi var nødt til å kansellere egne turer denne måneden, og alle andre kjøringer ble kansellerte i år. Januar blir også berørt. Dette resulterer i et stort tap for oss, sier Silje Landa.

De siste dagene har Silje Landa ringt rundt til hotellene for å høre med mulighet for utsettelse, men på grunn av fristen for fri avbestilling ved hoteller og fly, har Landa sett seg nødt til å avlyse noen planlagte turer for neste år også.

— Nå blir det en del planer forandret, satser heller på 4 - 5 dagers bussturer i Norge samt flere dagsturer i nærområdet. Påsketuren til Berlin blir uforandret foreløpig.

Begynnelsen av desember så ut til å bli en bedre desember sammenliknet med fjor på samme tid, men da nye restriksjoner ble innført ble dette brått snudd om.

— Vi håpet at vi slapp dette igjen og både Ingvar og meg gikk «All in», derfor er det trist at dette blir resultatet.

Hun er redd for at myndighetene glemmer reiselivs arrangørene og ber på sine knær om at det kommer en kompensasjonsordning for reiselivet også.

— Vi ser fram til å få bussen i gang igjen med glade turister så fort som mulig, avslutter Landa.