SYKKEL: I formiddag arrangerte Bogafjell Sykkelklubb sammen med Team Rynkeby en «vårmønstring» for syklister i distriktet. Med denne mønstringen ønsket de å verve flere til sykkelsete og øke interessen for sykkelritt.

Med god hjelp fra Tasta & Omegn Sykkel Klubb (TOSK) og Bryne CK var det lagt inn flere «pitstop» langs løypa, og mange samarbeids bedrifter fikk gleden av å vise seg fram.

Score AS fikk blant annet vise seg fram. Foto: Simen Ingemundsen

— Ha et «pitstop» her på parkeringsplassen ved Sande barnehage var naturlig for oss. Vi bruker jo ofte Randaberg og området rundt denne barnehagen til trening. Så det er kjekt å vise flere det fantastiske stedet Randaberg er, forteller Lars Eide i Tasta & Omegn Sykkel Klubb (TOSK).

Ruten de i dag syklet gikk fra Sandnes Sparebank Arena (Melshei) til Sandvedparken i Sandnes, og lengden var 11 mil.

Lengden på Nordsjørittet er på 9 mil. Så det var litt av en treningsløype syklistene fikk prøvd seg på i dag. Siden de hadde lagt inn flere «pitstop» kom det syklister til underveis.

— Forskjellen på «Jæren Gran Fondo 2023» og Nordsjørittet er at her handler det ikke om å komme i mål først. Viktigst er å være sosial og få sett distriktet vårt fra sykkelsete, avslutter Eide som brenner for det å sykle og som kan fortelle at TOSK i dag teller 440 medlemmer.

Alt overskudd fra arrangementet tilfaller Team Rynkeby og barnekreftforeningen

Litt bilder fra arrangementet: