FOTBALL: Randabergs A-lag blir stående poengløse etter de to første serierundene.

Fredag kveld var det Vardeneset BK som gjestet Myrå, på kunstgrasbanen.

Det sto 0–0 lenge, men så ble mye avgjort i løpet av tre minutter i andre omgang.

Etter 60 minutter tok VBK ledelsen, for Ceu Lian Khar sørget for ledelse til de rød/hvite.

Bedre ble det ikke bare tre minutter senere. Emil Gjøse Amundsen doblet ledelsen.

VBK vant mot Randaberg i fredagens kamp. Foto: Simen Ingemundsen

Da var VBK på vei mot seier og Randaberg i ferd med å gå på det andre tapet, etter to serierunder.

Randaberg forsøkte og hadde sjanser til å score, men det var VBK som dro det hele i land og vant kampen. Det ble ikke flere mål enn de to tette som kom i andre omgang, og da ble det 2–0 til gjestene.

Tre gule kort til Randaberg-spillere, nemlig til Ebbe Revang, Sonny Andrè Flatø Bugge og Tomas Granhøy Gundersen.

Vel 100 tilskuere hadde funnet veien til Myrå denne kvelden. Randabergs neste kamp er borte mot Vaulen, en kamp hvor de tre første poengene bør komme.