NÆRINGSLIV: I år er PS Selskapsutleie 20 år, og etter to år med pandemi har daglig leder Per Erik Haga god grunn til å smile. Det er lenge siden volumet på jobbene til det lokale utleiefirmaet har vært så stort.

Randaberg24 møtte en svært travel Per Erik Haga på Forus travbane. I disse dager leveres telt, toaletter, barer og gjerder til helgens Guns N’ Roses-konsert. På travbanen har utleiefirmaet rundt 15 mann i sving, og arbeidet har pågått siden torsdag 9. juni.

— Denne uken har vi 60 oppdrag, så vi opplever en historisk omsetning for tiden.

Det går for det meste i små oppdrag som bryllup og arrangementer, og store oppdrag som den nevnte Guns N’ Roses-konserten og kommende Judas Priest-konsert som utleiefirmaet har levert backstagetelt til. I tillegg er det ned rigging etter diverse arrangementer som alt har vært.

Det rigges klar til Guns N’ Roses-konsert. Foto: Simen Ingemundsen
Per Erik Haga har god grunn til å smile. Det er nemlig lenge siden volumet på jobbene deres har vært så stort. Foto: Simen Ingemundsen

— For oss betyr dette at 20 år med arbeid endelig gir avkastning. Nå er det slik at vi må takke nei til arbeid.

På grunn av det store trøkket, har PS Selskapsutleie vært nødt til å ansette flere, da spesielt sesongarbeidere og studenter. Foreløpig ser det bra ut forteller Per Erik Haga, for de neste ukene venter speiderleir, dager på Voss, festival på Randabergfjellet og Gladmaten.

— Vi har fått mange teltbestillinger til årets Gladmatfestival, mer enn under pandemiåret 2021.

PS Selskapsutleie får også etterspørsel fra andre steder i landet, og på ned riggingen kommer trailere fra fjernt og nært for å låne med seg ting som de behøver til sine arrangementer.

— Jeg står opp hver morgen i 06.00 tiden klar for nye arbeidsdag og det gleder meg at vi får så mye arbeid, avslutter Haga som får en viktig telefon og må stikke.

Det er med andre ord et travelt 20-årsjubileum for det lokale utleiefirmaet på Goa.