Fremskrittspartiets Tone Gjerde mener det er andre og langt viktigere ting å bruke penger på, enn å skrive ut bøter i kjelleren i Sentrumsparken. |Ved Ranaberg videregående skole parkeres det ikke alltid etter forskriftene. |Et nytt skoleår betyr også at det er utfordringer med parkering, som her ved Randaberg videregående skole - og oppover vein mot Blålyngveien.

PARKERING:

Hvordan ståa rundt dette er i de politiske partiene i kommunen er usikkert, men Fremskrittspartiet reagerer - ikke overraskende.,

Tone Gjerde er opptatt av trafikksikkerhet og mener det finnes andre ting å bruke penger på.

— I Randaberg er vi kjent, rundt om i Rogaland, for våre fantastiske butikker og gratis parkering. Dette må vi fortsette å være. Vi snakker om en merkostnad for kommunen, for å få igang denne parkeringsvakt ordningen.

Hun mener pengene kan brukes andre steder, hvor det er problemer med parkering.

Ved Randaberg videregående skole parkeres det ikke alltid etter forskriftene. Foto: Privat

— Dette er penger som sårt trengs å brukes helt andre steder en dette. Her snakker vi om kun 50 parkeringsplasser innendørs.  Randaberg kommune har større parkeringsproblemer, med helt andre utfordringer, enn om noen står over lengre tid på ett å samme sted.

Eksempelvis viser hun til parkeringsproblemer ved Randaberg videregående skole.

Et nytt skoleår betyr også at det er utfordringer med parkering, som her ved Randaberg videregående skole - og oppover veien mot Blålyngveien.

— Jeg er sikker på at det finnes flere steder rundt om i Randaberg som sliter med samme problem. Ta heller tak i sikkerheten, en å lage flere kostnader til både kommunen og Randabergs befolkning.