BARNEHAGE: Tre av de 24 nye barna i Myrå barnehage heter Martine, Thea og Oliver. De har allerede besøkt barnehagen en god del ganger tidligere i år, men nå begynner et nytt kapittel i barnas liv, og mødrene gleder seg over at akkurat deres barn har fått plass i Myrå barnehage.

— Dette har jeg virkelig sett fram til. Sitter selvfølgelig med en klump i halsen, siden jeg skal levere barnet mitt til vilt fremmede. Personalet har vist seg fra sin beste side, og så har jeg jo hørt en del positivt om denne barnehagen tidligere, sier Rigmor Engelsvold, mor til Martine og avslutter.

— Jeg har valgt å sette av noen feriedager her i barnehagen, for at barnet mitt skal få den beste start. Synes ordningen med tilvenning er meget bra, og jeg har hørt svært få kommuner som gjør det på denne måten.

Martine og Thea fant seg godt til rette i barnehagens puterom. Foto: Simen Ingemundsen

Både mor til Thea og mor til Oliver er kjent med barnehagen tidligere, allerede har de hver sin datter på en litt større avdeling. De skryter av Myrå barnehage, og kunne ikke fått en bedre plass for sine barn.

— Verken jeg eller Anette er engstelig for å levere barna våre her, sier Kirsten Aukan, mens Anette Nygaard legger til.

— Her blir ungene sett, godt mattilbud finnes og personalet er meget kreative. Så de skal ha for sitt engasjement og sin måte å legge dagene til rette på for våre barn.