TRENING: – Ja, det er slik at vi merker det er økt interesse for å spille håndball. Da er det et behov for trenere til noen lag i klubben vår, sier sportslig leder Janne Wessel Sande til Randaberg24.

Hun forteller at det da er flere muligheter for interesserte til å ta rollen som trenere i klubben.

– Det er hovedsakelig våre yngre lag som trenger hjelp. Vi har engasjerte foreldre på flere av våre lag og det er kjempe bra. Lagene hadde aldri gått rundt uten de. Når det kommer til kompetanse innen håndball så skulle vi trengt litt hjelp på noen av våre lag.

Hun og klubben vet det er krevende og at det tar en del tid. Det er treninger et par ganger i uka - og ofte kamper i helgene.

– Vi har derfor ikke lyst å søke konkret etter trenere til spesielle lag, men håper at noen tar kontakt hvor de kan bidra med det de har mulighet til. Noen kan kanskje bare være med en gang i uka, i mens andre kan være med både i ukedagene og helgene. Begge deler ønsker vi at skal ta kontakt med oss.

Randaberg HK planlegger også å holde ressurstreninger for de som vil litt mer av spillerne i klubben.

– Her trenger vi også trenere og personer som kan hjelpe. Det er derfor ønskelig at uansett hva en kan og vil bidra med, kan en ta kontakt.