DOM: En enstemmig lagmannsrett er enig med kommunen i at de berørte grunneierne ikke har lidt noe økonomisk tap ved å avstå eiendommene sine til bygging av nytt sentralidrettsanlegg.

At både tingretten og lagmannsretten kommer til samme konklusjon, er Randaberg kommune fornøyd med. Likevel synes kommunen det er leit at partene ikke lyktes i å komme til enighet utenfor retten. I forkant av lagmannsrettens behandling av saken, tok kommunen initiativ til å forsøke å løse saken, men klarte dessverre ikke å komme til enighet med grunneierne.

– Kommunen håper at vi nå kan legge saken bak oss og se frem til arbeidet med å realisere stadionanlegget, heter det fra kommunens nettside.

Randaberg kommune sto på sitt i saken og mente at grunneiere ikke skal ha noe som helst for 17 dekar. Det har kommunen fått medhold i. Foto: Per Thime

Dommen er fersk, men leder av anlegg i Randaberg Fotball, Sjur Revang, kommenterer dommen slik:

– Vi er glad for endelig å være ferdig med denne saken og vil nå konsentrere oss om arbeidet med å få til en ny stadion så snart som mulig. Akkurat nå jobbes det med detaljregulering av området og vi håper dette er klar i løpet av høsten.

PS! Dommen er ikke lagt ut på Domstol.no, så detaljene får vi komme tilbake til.