KONKURRANSE: I anledning Randaberg sitt 100-årsjubileum ble alle ungdomsskoleelevene i Randaberg like etter nyttår invitert til å delta i en tekstkonkurranse i regi av Historielaget.

I går og i dag ble vinneren offentliggjort, og juryen fortalte at det hadde vært en vanskelig oppgave å velge ut hvilke bidrag som var best, for de hadde fått inn mange gode tekster.

— Styret i historielaget har avsatt 6000 kroner på hvert trinn til premiering, og vi valgte å fordele premiepengene på flere elever i forhold til de kriteriene som var satt opp, sier Torfinn Goa.

I dag var Historielaget på Grødem og delte ut premier. Goa fikk inntrykk av at oppgaven hadde både vært lærerik og engasjerende.

— På Grødem var det mange innsendte oppgaver, og det var vanskelig å skille mellom de beste. Derfor valgte vil å fordele premiepengene på flere.

På Goa skole ble disse premiert; Julie Helgevold Mathiesen og Iben Mathiesen Meling vant delt førstepremie med kroner 2000,- hver. Maria Fikstvedt Goa og Vilde Staalesen kom på de neste plassene og fikk 1000,- kroner hver.

På Grødem skole ble disse premiert; Mathea Knutsen, Alisha Hansrn og Elida Lerang fikk 1500 kroner hver, mens resten av potten ble delt på fire

Det var Randi og Torfinn fra Historielaget som fikk æren av å dele ut premier.